7 november 2012
Hemd van het lijf met Jop Ubbens

'Hemd van het lijf' met Jop Ubbens

Schuif woensdag 7 november aan bij Hemd van het lijf en vraag chairman van veilinghuis Christie's Jop Ubbens alles over de tentoonstelling De drie smaken van Jop.

Aanschuifgesprek

In het najaar van 2012 kunt u weer elke eerste woensdag van de maand het museum, de collectie, de medewerkers en hun expertise beter leren kennen in een aanschuifgesprek. Het gesprek duurt een half uur en het onderwerp staat van tevoren vast. Er is tijd om goed te kijken, maar ook om ons het hemd van het lijf te vragen.

De aanschuifgesprekken vinden elke eerste woensdag van de maand plaats van 12.00 tot 12.30 uur en beginnen en eindigen in het Museumcafé. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

7 november: Jop Ubbens over 'De drie smaken van Jop'

Jop Ubbens, Chairman van veilinghuis Christie's, stelde op verzoek van Rijksmuseum Twenthe een tentoonstelling samen met werken uit het depot uit de periode 1850-1950. Hij keek naar de collectie als kunsthistoricus, veilingman en kunstliefhebber.

5 december: Pieter Baan Müller over 'Spelen op de grens van het onmogelijke'

Pieter Baan Müller is mediakunstenaar, docent mediakunst aan AKI/ArtEZ en samensteller van de tentoonstelling Spelen op de grens van het onmogelijke. Voor de tentoonstelling selecteerde hij het werk van negen mediakunstenaars die allen al spelend de grenzen van de techniek verkennen.

Nu
Jan Fabre. Insectentekeningen en insectensculpturen 1975-1979