Meditatieboost: in een halfuur een helder hoofd

Op woensdag 20 en 27 februari en woensdag 6, 13, 20 en 27 maart 2013 kunt u vrijblijvend aansluiten bij een korte meditatiesessie in het museum. De meditatieboost is onderdeel van het actviteitenprogramma bij de tentoonstelling Hongerdoeken uit Twente en het Munsterland.

Rust in het hoofd

In een halfuur tijd neemt meditatiedocent en yogatrainer Patrick Ros (www.yogaschool.nl) u mee op een innerlijke ontdekkingstocht waarbij u zich geheel ontspant. De locatie van de sessie is erg bijzonder: u ontspant omgeven door de metersgrote hongerdoeken met religieuze voorstellingen uit de tentoonstelling Hongerdoeken uit Twente en Munsterland. Na deze korte meditatieboost kunt u weer vol energie uw museumbezoek vervolgen.

Tijd: 16:00-16:30 uur
Deelname is kosteloos en vrijblijvend.
Locatie: Gobelinzaal

Vastentijd

De vastentijd is traditioneel een periode van bezinning. Rijksmuseum Twenthe geeft hier invulling aan door samen met yogadocent Patrick Ros (www.yogaschool.nl) en meditatiedocent Joost van den Heuvel Rijnders (www.inzichtmeditatie.com) een serie meditatiesessies en yogalessen in het museum te organiseren. De sessies zijn voor iedereen toegankelijk, u hoeft geen kennis of ervaring te hebben. Bekijk het hele overzicht van activiteiten bij de tentoonstelling onder aan de tentoonstellingspagina.

Nu
Jan Fabre. Insectentekeningen en insectensculpturen 1975-1979