24-2, 3-3, 10-3, 17-3 & 14-3 2013
Yoga: Bewegen in het museum

Op zondag 24 februari en 3,10, 17 & 24 maart kunt u deelnemen aan een Hatha Yoga les in het museum. De yogales is onderdeel van het actviteitenprogramma bij de tentoonstelling Hongerdoeken uit Twente en het Munsterland.

Hatha Yoga lessen

De Hatha Yoga lessen hebben een sportief karakter: je neemt verschillende lichaamshoudingen aan die ‘verstoringen' in het lichaam opheffen. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan ademoefeningen en gerichte ontspanningsoefeningen. De les met een korte 'warming-up'. De lessen werken preventief op allerlei stressverschijnselen. Deze lessen zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

Tijd: 13:00-14:00 uur
Kosten: €10,- p.p. per les
Docent: Marijke Kamminga

Vastentijd

De vastentijd is traditioneel een periode van bezinning. Rijksmuseum Twenthe geeft hier invulling aan door samen met yogadocent Patrick Ros (www.yogaschool.nl) en meditatiedocent Joost van den Heuvel Rijnders (www.inzichtmeditatie.com) een serie meditatiesessies en yogalessen in het museum te organiseren. De sessies zijn voor iedereen toegankelijk, u hoeft geen kennis of ervaring te hebben. Bekijk het hele overzicht van activiteiten bij de tentoonstelling onder aan de tentoonstellingspagina.

_DSC8255
Nu