MuseumMaandag
17 juni 2013

MuseumMaandag met Corine Hartman

De maand van het Spannende Boek bestaat 25 jaar: tijd voor een bijzonder feestje. RMT opent op maandag 17 juni zijn deuren en zet met literaire thrillerschrijver Corine Hartman een exclusief programma neer.

Bloedlijn

In RMT komt de nieuwste thrillerserie Bloedlijn van Corine Hartman tot leven. Corine leest voor uit eigen werk en wordt geïnterviewd door Remko Meddeler (journalist en oud-redacteur Crimezone.nl). Het museum is bovendien het decor voor een moordspel: als gast help je mee met het oplossen van een moord, geïnspireerd door het boek van Hartman. Er is ook genoeg tijd om met je neus in de boeken te duiken bij de boekenverkoop. Of kom loungen met je vrienden in het Museumcafé, met live muziek van de Zucchini Sistaz. Wanneer de zon schijnt ontvangen we je graag op het terras onder de bomen in de binnentuin.

MuseumMaandag

Kom naar MuseumMaandag in RMT en maak gebruik van deze unieke kans om op een maandagavond in intieme sfeer het museum te bezoeken! MuseumMaandag is een initiatief van de BankGiroLoterij en organiseert bijzondere ontmoetingen binnen museummuren.

Prijs en reserveren

Museummaandag
maandag 17 juni 2013
19.00-22.00 (deuren open 19.00 tot 19.30)
entree: €10,-

Wees verzekerd van een plaatsje en koop je kaart vast in de voorverkoop via de website van Concordia. U heeft gratis entree op vertoon van uw Maand van het Spannende Boek geschenkboek Nooit alleen van Loes den Hollander. Alleen geldig bij aankoop entreebewijs via de kassa van Rijksmuseum Twenthe.

Nu
Jan Fabre. Insectentekeningen en insectensculpturen 1975-1979