Margriet Museummaandag

RMT opent op maandagmiddag 30 september 2013 zijn deuren exclusief voor Margriet-lezeressen met een Paradijselijk programma in het kader van de nieuwe tentoonstelling Paden naar het Paradijs.

Programma

Na een lezing bekijkt u de tentoonstelling op een bijzondere wijze tijdens de voorstelling 'Jouw Paradijs, mijn Paradijs' van Theatergroep De Nieuwe Koning, midden in de museumzalen! Karamelliseer daarna de verboden vrucht, een lokaal appeltje, of ga zelf aan de slag in een speciale workshop sjabloondrukken rondom het Paradijs. De middag sluiten we af met een paradijselijke borrel. Ontdek het Paradijs, ontdek Rijksmuseum Twenthe.

Inschrijven?

Wilt u zich inschrijven voor deze paradijselijke middag? Weer er dan snel bij, want er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. De middag duurt van 13:00 uur tot 17:00 uur. Inschrijven kan via de website van Museummaandag: http://www.museummaandag.nl/Inschrijven.aspx?id=21

Nu
Jan Fabre. Insectentekeningen en insectensculpturen 1975-1979