Vriendenreis naar Boedapest

De activiteitencommissie van de Vereniging Vrienden van Rijksmuseum Twenthe organiseert een buitenlandse reis in 2014 naar Boedapest.

6-daagse reis naar Boedapest

De activiteitencommissie heeft het genoegen u uit te nodigen voor een meerdaagse buitenlandse reis in 2014 naar Boedapest. De reis wordt in samenwerking met Voyage & Cultuur georganiseerd en wordt begeleid door een deskundige Nerderlandssprekende lokale reisleider en een lid van de activiteitencommissie / het bestuur van vereniging Vrienden Rijksmuseum Twenthe.

Programma en data

Tijdens de reis bezoekt u verschillende hoogtepunten in Boedapest. Zo krijgt u een rondleiding in het Museum voor Toegepaste kunst, bezoekt u de Nationale Galerie, het Parlement, het Ludwig Museum, het Grassakkovich kasteel in Gödöllö en nog veel meer...

De reis vindt plaats op de volgende data:
29 april t/m 4 mei
13 t/m 18 mei
3 t/m 8 juni
2 t/m 7 september
9 t/m 14 september
23 t/m 28 september

Wilt u het hele programma lezen klik dan hier: 6 daagse reis naar Boedapest.

Vriend Rijksmuseum Twenthe

Deelname aan deze reis is uitsluitend voorbehouden aan leden van de vereniging Vrienden Rijksmuseum Twenthe. Wilt u Vriend worden? Klik dan hier.

Nu
Vlaamse salon rondom Van Eyck