Concert Symfonia Junior

Jong muzikaal talent uit Twente speelt op 29 mei muziek van Handel, Bizet en de Zuid-Amerikaan Naylor in de Gobelinzaal van het museum.

1. G.F. Handel - Deel 1 en 4 uit Fierwork
2. G.Bizet - Mars uit Carmnesuite
3. F.Naylor - Latin-Americana

Het concert vangt aan om 14.00 uur en het orkest speelt tot 14.15 uur. Daarna is er een korte pauze en van 14.45 tot 15.00 speelt het orkest nogmaals. Wees op tijd, want als de deuren gesloten zijn, kunt u niet meer naar binnen.

Week van de Amateurkunst

Het concert is onderdeel van het programma van de Week van de Amateurkunst. De WAK biedt een podium voor mensen die in hun vrije tijd met kunst bezig zijn. Onder de noemer ‘Kunst werkt!’ laten stadgenoten zien hoe gepassioneerd zij bezig zijn met muziek, dans, theater, beeldende kunst, zang en andere kunstvormen. Ook Rijksmuseum Twenthe is betrokken bij amateurkunst in de stad, en dat toont het museum door de kinderen van het Symfonia Junior een plek te bieden om hun talenten te tonen aan anderen. Kijk voor het programma van de WAK op www.cultuurinenschede.nl.

Entreekaarten

Dit concert is vrij toegankelijk voor alle bezoekers van het museum in het bezit van een geldig entreebewijs en tentoonstellingstoeslagbewijs. Let op: het aantal zitplaatsen is beperkt, reserveren is niet mogelijk. Wanneer u verzekerd wilt zijn van een zitplaats, kom dan ruim op tijd.

Symfonia Junior op YouTube

2014 Demo Junior 6