NL / EN / DE
zoek
Facebook Twitter YouTube Flickr contact
 

De Paradijskoffer

Volg samen met je (groot)ouders de Paden naar het Paradijs met de Paradijskoffer: een koffer vol avontuur voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Het gebruik van de koffer is gratis!

Op weg naar het Paradijs

De Paradijskoffer is speciaal gemaakt voor de tentoonstelling Paden naar het Paradijs. De koffer zit bomvol met puzzels, leuke vragen, creatieve doe-opdrachten, spelletjes en nog veel meer dingen die je samen kan doen met je vader, moeder, opa, oma of buurvrouw. Alle spelletjes en opdrachten sluiten aan bij de tentoonstelling Paden naar het Paradijs. Veel plezier!

Gebruik de Paradijskoffer gratis!

De koffer staat voor je klaar in de entreehal van het museum. Je kan hem gratis meenemen naar de tentoonstelling Paden naar het Paradijs en na afloop weer inleveren. Eén Paradijskoffer kan door meerdere kinderen samen worden gebruikt, onder begeleiding van minimaal 1 volwassene.

Openingstijden, prijzen, adres en route Rondleidingen Audiotour Bezoek met kinderen
Kinderactiviteiten in de zomervakantie
Kinder-doe-Paradijs
De Paradijskoffer
Winkel en café Zaalverhuur en huwelijken