NL / EN / DE
zoek
Facebook Twitter YouTube Flickr contact
 

Familieworkshop 'Maak de reis van je dromen'

Welke landen in Europa wil jij het liefst bezoeken? Hoe zit jouw ideale land er uit? Haal in RMT een leeg paspoort en maak de reis van je dromen tijdens de familieworkshop op zondag 26 mei.

Van 23 mei t/m 9 juni 2013 strijkt de Twente Biënnale neer in RMT. De Biënnale heeft als thema 'Identifying Europe' en daarom krijgt de Kinder-doe-galerij in deze periode een Europees tintje. Tijdens de Twentse Salon van 26 mei organiseren we in de Kinder-doe-galerij naast de gewone activiteiten een familieworkshop met als titel 'Maak de reis van je dromen'.

De reis van je dromen

Alle kinderen krijgen bij de entreebalie een leeg paspoort waarin ze hun eigen reisverhaal kunnen maken. Laat in je paspoort zien naar welk land jij reist en wat je er kunt beleven. Je kunt een stempel maken, figuurtjes knippen en plakken, tekenen en schrijven. Aan de wand in de Kinder-doe-galerij hangt een kaart van Europa met vlaggen en allerlei tekeningen. Kijk hier voor ideeën en inspiratie!

Kinder-doe-galerij_Europa
Openingstijden, prijzen, adres en route Rondleidingen Audiotour Bezoek met kinderen
Kinderactiviteiten in de zomervakantie
Kinder-doe-Paradijs
De Paradijskoffer
Winkel en café Zaalverhuur en huwelijken