NL / EN / DE
zoek
Facebook Twitter YouTube Flickr contact
 

Kinder-doe-Paradijs

Kinderen van alle leeftijden kunnen spelen in het Kinder-doe-Paradijs: een speciale speelplek uitgerust met knutselspullen en doe-het-zelf lol. Ontdek wat jij kunt maken met alle spullen in het doe-Paradijs. Het resultaat is direct te bewonderen in het museum!

Maak je eigen Paradijs!

Tijdens de tentoonstelling Paden naar het Paradijs kunnen kinderen in het Kinder-doe-Paradijs hun eigen Paradijs maken. Op een grote groene vilten muur kunnen ze zelfbedachte vilten figuurtjes plakken. Dat kan alles zijn wat de kinderen graag in hun Paradijs zouden willen zien: een zwembad, knuffel, hamburger, mama, huisdier of spelcomputer. Uit vilt kunnen ze hun favoriete figuren knippen en deze kunnen ze vervolgens inkleuren. Voor de jongste bezoekers liggen voorbeelden van vilt klaar die ze van de muur kunnen halen of ergens anders kunnen plakken, zodat ook zij hun favoriete Paradijs kunnen maken.

Kinderdoeparadijs
Openingstijden, prijzen, adres en route Rondleidingen Audiotour Bezoek met kinderen
Kinderactiviteiten in de zomervakantie
Kinder-doe-Paradijs
De Paradijskoffer
Winkel en café Zaalverhuur en huwelijken