NL / EN / DE
zoek
Facebook Twitter YouTube Flickr contact
 

Winkel en café

De Museumwinkel en het Museumcafé zijn in mei 2012 helemaal vernieuwd. Beide zijn gesitueerd in de aanbouw van architect Ben van Berkel uit 1994-1996. Bij mooi weer is het heerlijk toeven op het terras onder de bomen in de aangrenzende binnentuin. De winkel en het café zijn toegankelijk zonder entreebewijs.

Museumwinkel

In de winkel vindt u bijzondere cadeautjes, inspirerende kunstboeken, tentoonstellingscatalogi en leuke aandenkens aan uw bezoek. Geen tijd om naar de Museumwinkel te komen? Een groot deel van onze catalogi, kunstboeken en cadeautjes zijn ook te bestellen via de webwinkel.

Museumcafé

In het Museumcafé kunt u genieten van een uitgebreid assortiment verse broodjes, soepen, taartjes, dranken, smoothies en echte Italiaanse koffie. Op de leestafel vindt u een ruim aanbod van actuele kunsttijdschriften. Het Museumcafé is geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

IMG_3475
Muffins

Groepen en arrangementen

Komt u met meer dan vijftien personen, dan is het noodzakelijk om te reserveren. U kunt er ook voor kiezen om een van onze arrangementen boeken:

  • Koffie en theebuffet
  • Café du matin

  • Muller & Beudt lunch
  • Van Heek lunch
  • Karl Levison lunch
  • Lunch to go

  • High tea

Klik hier voor een beschrijving van de arrangementen. Alle arrangementen zijn te boeken vanaf tien personen en kunnen worden gecombineerd met een rondleiding in het museum.

Kinderen kunnen hun verjaardag vieren met een speciale high tea of een kinderlunch.

Voor reserveren en informatie kunt u contact opnemen met Dineke Schoneveld of Deborah Wiersma, 053 4358675.

Zaalverhuur

Buiten openingsuren kan het Museumcafé worden gereserveerd voor zakelijke en feestelijke ontvangsten. Ga naar zaalverhuur en huwelijken voor meer informatie.

Openingstijden, prijzen, adres en route Rondleidingen Audiotour Bezoek met kinderen Winkel en café
Winkel en café
Webwinkel
Zaalverhuur en huwelijken