NL / EN / DE
zoek
Facebook Twitter YouTube Flickr contact
 

Zaalverhuur en huwelijken

Vergaderen op een bijzondere locatie, borrelen in de sfeervolle binnentuin of trouwen te midden van prachtige schilderijen? Zowel tijdens als buiten de openingsuren kan een zaal, respectievelijk het gehele museum, worden gereserveerd voor zakelijke en feestelijke ontvangsten en huwelijks-voltrekkingen.

Zakelijke en feestelijke ontvangsten

Tijdens openingstijden kan de gobelinzaal worden gereserveerd voor een bijzondere ontvangst, een bedrijfspresentatie of een receptie. Na openingstijden kan het gehele Rijksmuseum Twenthe exclusief voor genodigden worden opengesteld. Het Museumcafé en de Gobelinzaal - en bij mooi weer de tuin - zijn beschikbaar voor diner, aperitief of receptie. Het museum werkt samen met gerenommeerde cateraars. De mogelijkheden variëren van een uitgebreid 18de-eeuws diner tot een trendy proeverij. Het museum bemiddelt graag bij een culturele of muzikale invulling. De organisatie van uw ontvangst is maatwerk.

Huwelijk

Rijksmuseum Twenthe is door de gemeente Enschede benoemd als 'buitenlocatie' voor huwelijksvoltrekkingen en partnerschapsregistraties. Dat betekent dat u uw trouwceremonie of partnerschapsregistratie in de Gobelinzaal van het museum kunt laten plaatsvinden. Misschien wel de meest romantische plek van Enschede!

Meer informatie

Voor meer informatie over zakelijke of feestelijke ontvangsten en huwelijken kunt u contact opnemen met Melitta van den Burg, zakelijke contacten, 053 4358675.

Openingstijden, prijzen, adres en route Rondleidingen Audiotour Bezoek met kinderen Winkel en café Zaalverhuur en huwelijken