CSI - Huis van Heek

Culture Scene Investigation - kortweg CSI - is een nieuw lesformat van Rijksmuseum Twenthe waarbij de leerlingen onder begeleiding van een museumdocent op onderzoek uitgaan in het museum. CSI - Huis van Heek wordt ontwikkeld bij de nieuwe collectiepresentatie Huis van Heek (vanaf voorjaar 2015).

Verhalen achter de kunstwerken

Tijdens CSI wordt er gebruikt gemaakt van uiteenlopende werkvormen. Het zelf kijken naar kunst en het zelf ontdekken van de verhalen achter de kunstwerken staan hierbij centraal.

Uitgangspunt voor CSI - Van Heek is de nieuwe collectiepresentatie Huis van Heek (vanaf voorjaar 2015).

Informatie en reserveren

Let op: deze lessen worden aangeboden vanaf 20 april 2015.

Kosten per klas (maximaal 30 leerlingen): € 90,00.
De entree is gratis.
De lessen duren 1,5 uur.

Indien gewenst kan Rijksmuseum Twenthe i.s.m. Oad busvervoer voor uw klas organiseren. De kosten zijn € 150,00 per bus en één bus kan maximaal 50 leerlingen vervoeren.

U kunt deze les en eventueel busvervoer boeken via het boekingsformulier.

Algemene info Basisonderwijs 1-3 Basisonderwijs 4-8 VMBO
CSI - De ontdekking van de wereld