RMT zoekt vrijwilligers voor het festival Herfsttooi. Paradijs!

Voor het festival Herfsttooi. Paradijs! is Rijksmuseum Twenthe op zoek naar vrijwilligers! De eerste editie van het gratis Herfsttooifestival krijgt een vervolg! Dit jaar is het programma nog afwisselender en dynamischer, geheel geconcentreerd rondom het thema Paradijs. Waren Adam en Eva vegetariërs? Sprak men Vlaams in het Paradijs? Eet men in het hiernamaals elke dag haring voor het ontbijt? Het festival vindt plaats op 14 en 15 september 2013. Om dit festival goed te laten verlopen zijn we op zoek naar vrijwilligers die willen helpen.

Programma

In de Gobelinzaal kunnen de bezoekers doorlopend aanschuiven bij een aaneenlopend palet aan zinnenprikkelende lezingen, performances en debatten. In de binnentuin en in het Los Hoes kunnen bezoekers genieten van allerlei paradijselijke hapjes en drankjes. Tevens zijn er ook allerlei activiteiten in het museum en gebeurt er nog veel meer. Voor al deze programmaonderdelen zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Hieronder vindt u de activiteiten/functies waarvoor we op zoek zijn naar vrijwilligers.
1. Begeleiding gezins/kinderactiviteiten
2. Gastheer/vrouw
3. Technische ondersteuning

We zijn op zoek naar vrijwilligers die de armen uit de mouwen willen steken. Mensen die gastvrij zijn en enthousiast. Wij zorgen voor een gemotiveerde groep waarmee je samenwerkt om er zo een onvergetelijk weekend van te maken.

Is uw interesse gewekt?

Stuur dan een mail of bel met Jasmijn Weener jweener@rijksmuseumtwenthe.nl of 053-435 86 75 met uw voorkeur voor een dag (14 en/of 15 september ), tijdstip en activiteit. Er zijn diensten van 11:00-14:00u en van 14:00-17:00u of de gehele dag. U kunt ook twee voorkeuren doorgeven.

Voor meer informatie over Herfsttooi klik dan hier, voor meer informatie over de tentoonstelling Paden naar het Paradijs kunt u hier klikken.

000De toren van Babel
Kinderactiviteiten in de zomervakantie
Help RMT folders te verspreiden
Editor Picks op RMT NOW