Vacature vrijwilliger museumcafé

Het Museumcafé is in mei 2012 helemaal vernieuwd. Het café is gesitueerd in de aanbouw van architect Ben van Berkel uit 1994-1996. Bij mooi weer is het heerlijk toeven op het terras onder de bomen in de aangrenzende binnentuin. In het Museumcafé kan er genoten worden van een uitgebreid assortiment verse broodjes, soepen, taartjes, dranken, smoothies en echte Italiaanse koffie. Het Museumcafé is geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Het café is per direct op zoek naar vrijwilligers die het café willen ondersteunen tijdens middaguren (12:30-15:30).

Functie inhoud

- ondersteuning bieden van je collega's in de bediening
- bezoekers voorzien van hun bestelling
- diverse hand- en spandiensten om alles soepel te laten verlopen

Functie eisen

- ervaring in de horeca is een pre; -
goede sociale vaardigheden;
- representatief;
- een minimale beschikbaarheid van een dagdeel van drie uur per week (van 12:30-15:30);

Wat biedt het museum?

Het museum biedt een gemoedelijke werkomgeving waarin u goede begeleiding krijgt in uw werkzaamheden. Daarnaast ontvangt u uitnodigingen voor openingen en zijn er opleidingsmogelijkheden. Alle vrijwilligers hebben recht op een Museumkaart die gratis toegang biedt tot vele musea in Nederland.

Is uw interesse gewekt?

Mail dan uw motivatiebrief voorzien van curriculum vitae naar Jasmijn Weener . Voor vragen kunt u contact opnemen met Jasmijn Weener, 053 4358675.

Martha Haveman overleden
Kinderactiviteiten in de zomervakantie
Help RMT folders te verspreiden
Editor Picks op RMT NOW