Help RMT folders te verspreiden

De afdeling marketing & communicatie zoekt enthousiaste vrijwilligers die mee willen helpen om de bekendheid van Ons Rijksmuseum te vergroten. Het verspreiden van foldermateriaal/posters e.d. is een belangrijke taak. Niet alleen in Enschede maar ook in heel Twente.

Vertel het verhaal van RMT

Voor vrijwel elke tentoonstelling is er materiaal dat zo breed mogelijk moet worden verspreid (horeca, hotels, campings, theaters, VVV, bibliotheken, scholen etc). Ook het vertellen van het verhaal is daarbij een belangrijke taak. Voor 2014 staan er maar liefst 7 tentoonstellingen geprogrammeerd. Daarnaast staan wij regelmatig op beurzen en markten. Ook hiervoor zoeken wij vrijwilligers die alles kunnen vertellen over ons mooie museum.

Takenpakket

- het rondbrengen van promotiemateriaal in eigen regio (nader te bepalen);
- het communiceren met receptionisten/eigenaren e.d.;
- het bemannen van de museum stand tijdens evenementen;
- informatie verstrekken over tentoonstellingen, collectie en activiteiten.

Is uw interesse gewekt?

Mail dan uw motivatiebrief voorzien van curriculum vitae naar Jasmijn Weener. Voor vragen kunt u contact opnemen met Jasmijn Weener, 053 4358675 of jweener@rijksmuseumtwenthe.nl.

Kinderactiviteiten in de zomervakantie
Help RMT folders te verspreiden
Editor Picks op RMT NOW
Rubens in de steigers