NL / EN / DE
zoek
Facebook Twitter YouTube Flickr contact
 

Museummagazine MUSE

Rijksmuseum Twenthe geeft twee keer per jaar het magazine MUSE uit met achtergrondinformatie, artikelen en interviews over de collectie, tentoonstellingen en activiteiten van het museum. MUSE is voor € 1,00 verkrijgbaar in het museum en gratis te downloaden op deze pagina. MUSE gratis thuis ontvangen? Word dan Vriend van het museum.

MUSE 13

Welke taal sprak men in het Paradijs en welke bijzondere gast mag RMT het komende half jaar ontvangen? Lees het in MUSE 13. Plus interviews met Renie Spoelstra en Bart Hess.

MUSE 13_Cover

MUSE 12

Wat doet Brad Pitt in Rijksmuseum Twenthe en wat zijn de dilemma's veilingman Jop Ubbens? Hoe ziet het 'Museum van de Verbeelding' van nieuwe directeur Arnoud Odding er uit? Lees er alles over in MUSE 12.

cover MUSE 12

MUSE 11

Lees in MUSE nr. 11 alles over de tentoonstelling Ladies & Gentlemen. Daarnaast bevat dit nummer onder meer een afscheidsinterview met Lisette Pelsers en een interview met schilder Koen Vermeule.

RMT Muse-11

MUSE 10

In MUSE nr. 10 vindt u onder andere bijdragen over Thomas Gainsborough, Koninklijk zilver, herman de vries en De Vuurvogel.

cover MUSE 10

MUSE 9

Het Rijksmuseum Twenthe Magazine is geheel vernieuwd een gaat verder onder de naam MUSE. In MUSE nr . 9 vindt u o.a. bijdragen over Nicolaas Verkolje, Ben Akkerman en Rembrandt.

RMT_MUSE_09_cover
Nieuws Ontstaan, geschiedenis en gebouw Museummagazine MUSE Jaarverslag & beleidsplan Directie & medewerkers Vrijwilligers