AKI Electrique in TETEM Kunstruimte

t/m 28 februari 2016 - AKI Electrique is een jaarlijkse tentoonstelling van AKI ArtEZ in TETEM's medialab waarin de studenten Fine Art Media laten zien wat er op de academie gebeurt op het gebied van o.a. nieuwe media, fotografie, video en film.

In deze editie presenteren dertien kunstenaars hun nieuwste werk die ze speciaal voor deze expositie hebben gemaakt. AKI Electrique tentoonstellingen zijn niet gekoppeld aan een thema. De bindende factor is het experimentele karakter van het werk. Geen rustige museale tentoonstelling, maar een expositie waarin veel te beleven en te ontdekken valt.

De AKI kenmerkt zich van oudsher door de vrijheid die zij haar studenten biedt in de ontwikkeling van de eigen fascinatie en beeldtaal. Deze tentoonstelling is daar een resultaat van.

Deelnemende kunstenaars: Terence Baier, Xanne van Belzen, Jacco Borggreve, Yvonne Bronner, Roselien Hassing, Dide Hemmelder, Julianne Menke, Astrid Muijderman, Melle Nieling, Ole Nieling, Heval Sapmaz, Floortje Schreuder en Bjorn Zielman.

Opening: 11 februari 2016 om 17:00 uur

Locatie: