Rijksmuseum Twenthe

Rondleidingen 'In het hart van de renaissance'

• DATUMZaterdag 11 februari
  • TIJD14:15
  • LOCATIERijksmuseum Twenthe

Elke woensdag-, vrijdag- en zondagmiddag om 14.15 uur kunt u deelnemen aan een gratis rondleiding door de tentoonstelling 'In het hart van de Renaissance' (vanaf 17 februari 2017).

De rondleidingen beginnen om 14.15 uur in de ruimte achter de kluisjes in de hal. Het is ook mogelijk om een rondleiding te boeken om 15.15, klik voor meer informatie hier.

Reserveren

U kunt deze rondleidingen uitsluitend online reserveren in combinatie met een toegangsbewijs voor 14.00 uur. De museumgids neemt u mee en laat u de hoogtepunten uit de tentoonstelling zien in een rondleiding van maximaal 60 minuten. Na de rondleiding geeft u de headset terug en kunt u op eigen gelegenheid de tentoonstelling nog verder te bekijken.

Andere tijd?

De rondleidingen zijn ook op andere dagen en tijden te boeken voor €80,00 per rondleiding voor maximaal 20 personen (klik hier voor meer informatie)

Deze tentoonstelling wordt mede mogelijk gemaakt door

• DATUMZaterdag 11 februari