Instaprondleidingen  "Otto Marseus van Schrieck"

Elke donderdag, zaterdag en zondag wordt er een gratis instaprondleiding aangeboden door de tentoonstelling "Otto Marseus van Schrieck en de ontdekking van de Bybel der Natuure".

Instaprondleiding "Otto Marseus van Schrieck" (gratis en individueel)

Elke donderdag start er om 14.00 uur een gratis instaprondleiding door de tentoonstelling Otto Marseus van Schrieck en de ontdekking van de Bybel der Natuure. Elke zaterdag en zondag zijn er rondleidingen om 13.00 uur en 15.00 uur. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de balie op de dag van bezoek. Per rondleiding is er een maximum van 20 deelnemers. Vooraf reserveren is voor de instaprondleidingen niet mogelijk.

Als u een rondleiding wilt reserveren voor een groep kunt u contact opnemen met Elisabeth ter Brugge . Een rondleiding kost € 80,00 voor maximaal 20 personen.