Excursie dinsdag 5 februari 2019

De volgende vriendenexcursie is gepland! Hier vindt u meer informatie en de uitnodiging van de vriendenexcursie naar LWL-Museum für Kunst und Kultur

klik hier voor de uitnodiging

Programma

In Münster is in 2014 de moderne uitbreiding van het Landesmuseum Westfalen Lippe (LWL) in gebruik genomen. Hoog tijd voor de Reiscommissie van Rijksmuseum Twenthe om een excursie naar Münster in het programma op te nemen. Aanleiding is het 100 jarig bestaan van het Bauhaus dat in 2019 gevierd wordt.

U kunt zich voor deze excursie aanmelden door de uitnodiging te printen, de aanmeldstrook in te vullen en per post te sturen naar Bureau Maatwerk. Ook kunt u de gevraagde gegevens verwerken in een e-mail.

De adresgegevens van Bureau Maatwerk evenals de richtlijnen voor deelname vindt u in de uitnodiging. Deelname geschiedt op volgorde van binnenkomst.