Rijksmuseum Twenthe - Het kunstmuseum van Enschede

ARCHIEF 2018: KUNSTtafelen

4 maart t/m 8 april - 26 Overijsselse kunstenaars exposeren op benefiettentoonstelling, georganiseerd door Rotary Enschede. Te zien in de galerij van RMT.

Maar liefs 26 Overijsselse kunstenaars exposeren van 4 maart t/m 8 april in de galerij van het museum. In opdracht van Rotary Enschede bewerkten de kunstenaars ruwe betonnen tafeltjes tot prachtige kunstwerken. De tafeltjes zijn gemaakt door zorginstelling Humanitas Onder Dak en zijn door de kunstenaars verheven tot bijzondere creaties. Op zondag 8 april worden de 'kunsttafels' geveild in de Gobelinzaal. De opbrengst van de veiling wordt gebruikt om jonge mantelzorgers in het zonnetje te zetten tijdens de Day of Dreams. Klik hier voor meer informatie over dit project.



Wilt u aanwezig zijn op 8 april? Geef u dan nu op via kunsttafelen@rotaryenschede.nl en u ontvangt alle informatie. Aansluitend aan de veiling kunt u bovendien de opening bezoeken Paula Modersohn-Becker: tussen Worpswede en Parijs en Bernard Heesen en de waanzin van de 19de eeuw.