Stageplaats: Customer Relations Management /Loyalty

Voor de marketingafdeling van Rijksmuseum Twenthe en De Museumfabriek zijn we op zoek naar een stagiair(e) /afstudeerder die ons gaat helpen met het opzetten en (door-)ontwikkelen van onze activiteiten op het gebied van Customer Relations Management / Loyalty programma. Je gaat aan de slag met ons nieuw geïmplementeerd CRM-systeem en helpt mee aan het vraagstuk hoe ons systeem ingezet kan worden voor loyaltyprogramma’s voor beide musea.

Ben jij een initiatiefrijke en zelfstandige stagiair(e) en wil je werken in een dynamische omgeving? Kom dan werken op de marketingafdeling van De Museumfabriek en Rijksmuseum Twenthe in Enschede. Wij bieden een inspirerende, leerzame en veelzijdige stageplaats in een bijzondere werkomgeving voor een een stagiair(e) /afstudeerder die ons gaat helpen met het opzetten en (door)ontwikkelen van onze Customer Journey-strategie en -activiteiten. Je gaat onderzoek doen naar de Customer Journey van beide musea en gaat op basis daarvan een implementatieplan opstellen en uitvoeren.

Vanaf januari 2019

Een stage op de afdeling Marketing van De Museumfabriek en Rijksmuseum Twenthe betekent handen uit de mouwen steken en tegelijkertijd veel leren. Wij benaderen onze diverse doelgroepen via verschillende kanalen. Social en online wordt steeds belangrijker net als Customer Relations Management en ons  Loyalty programma. Hiervoor kunnen we prachtige content maken. Daar kun jij ons bij helpen door hier op een originele en creatieve manier invulling aan te geven!

Wat ga je doen als Stagiair(e) / Afstudeerder Customer Relations Management/Loyalty?

• Je gaat het CRM-systeem samen met ons door ontwikkelen en zorgt voor een groei van onze databases

• Je gaat aan de slag om met ons het loyalty programma verder vorm te geven en uit te voeren

• Je ontwikkelt formats om aan het loyatly programma inhoud en vorm te geven (dubbel)

• Je zult de beschikbare (online) data gaan analyseren

• Vanuit gesprekken en de data-analyses stel je een implementatieplan op en ontwikkel je diverse tools/activiteiten welke je daarna uitvoert

Wie zoeken wij?

• Je bent een enthousiaste en gedreven HBO- / WO-student in een commerciële/marketing richting

• Je vindt het leuk om met data - IT systemen en marketing tools aan de slag te gaan

• Je bent leergierig en blijft je ontwikkelen

• Je bent in staat zelfstandig te werken

• Je hebt een affiniteit met IT (CRM)- data – marketing / loyalty

Wat hebben we je te bieden?

• Een creatieve en inspirerende werkomgeving

• Een museumjaarkaart

• Een leuk en internationaal team met een informele maar professionele sfeer

• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

• Een unieke werkplek in de creatieve wijk Roombeek

Geïnteresseerd?

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de functie van Stagiair(e) / Afstudeerder Customer Relations Management/Loyalty, wij zien je sollicitatie graag tegemoet. Nog vragen of wil je solliciteren? Neem dan gerust contact met ons op: h.hoving@demuseumfabriek.nl.

Bedrijfsprofiel

Rijksmuseum Twenthe en De Museumfabriek zijn de grootste musea in het oosten van het land. Twee vooruitstrevende musea met elk een onderscheidend profiel en elk een eigen doelgroep.