Exclusieve VIP-evenement voor BankGiro Loterij-deelnemers

Zondag 3 februari jl. organiseerden De Museumfabriek en de BankGiro Loterij een geweldige VIP-dag in het museum waar we meer dan duizend enthousiaste houders van de BankGiro Loterij VIP-KAART ontvingen. Deze VIP-KAART ontvangt iedere deelnemer en geeft gratis toegang bij ruim 70 musea, korting op dagjes en avondjes uit én kans om exclusieve evenementen te bezoeken.

Als BankGiro Loterij deelnemer ontvangt iedereen een VIP-KAART. En daarmee beleeft u meer! U heeft GRATIS toegang bij ruim 70 musea, krijgt u korting op dagjes en avondjes uit én maakt u kans om exclusieve evenementen te bezoeken.

Exclusief VIP-arrangement in De Museumfabriek

De Museumfabriek bood in samenwerking met de BankGiro Loterij een exclusief programma, speciaal samengesteld voor deelnemers. Zo kon iedereen zelf een tas bedrukken in de Makerspace en het museum en de sterrenwacht ontdekken met behulp van onze conservatoren en deskundigen. Mad Science gaf wetenschapsshows waar het hele gezin van kan genieten.