De Speelse Zomersalon | 30 juni 2019

Op zondag 30 juni wordt de tentoonstelling van Peter Zegveld feestelijk geopend met een groot zomers festival.

De Speelse Zomersalon begint al op het voorplein met bijzondere acts.. Binnen barst het feest los rond 12.00 uur. De binnentuin is omgetoverd tot een zomers speelfestijn met reuzespelen, muziek van o.a. de  United Caribbean Rhythm Machine en lekker eten en drinken.

Om 14.00 uur is de officiële opening van de tentoonstelling van Peter Zegveld. Wat beweegt... Maar liefst zeven museumzalen en de binnentuin vol beelden en installaties. Een vrolijke en verrassende tentoonstelling voor het hele gezin.

De Gobelinzaal is voor deze gelegenheid veranderd in de studio van Peter Zegveld  met allerlei workshops. Alle activiteiten zijn gratis deze dag.