Rijksmuseum Twenthe - Het kunstmuseum van Enschede

Jazzconcert Dascha Skorokhodora | 13 september

In het Festival Johann Sebastian Jazz, georganiseerd in het kader van het 35-jarig bestaan van de Stichting Twentse Matthaus Passion, werken Wilminktheater, Jazzclub De Tor en de STMP samen. Dat heeft het mogelijk gemaakt om op 13, 14 en 15 september prachtige jazzconcerten met topmusici te organiseren in samenwerking met Jazzpodium De Tor, Rijksmuseum Twenthe en het Wilminktheater. 

Vrijdag 13 september in de Gobelinzaal van Rijksmuseum Twenthe : het kwartet van zangeres Dascha Skorokhodora met Bach, Poetry & Jazz. Aanvang 15.00  uur. Entree kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de balie van het museum op 13 september voor aanvang concert. Voor de entree van het museum gelden de reguliere tarieven. Het concert kost €15,00 (MK/VIP kaart € 12,50). 


Skorokhodova is een van de meest veelbelovende stemmen in de jazzwereld. Deze Russische zangeres heeft in een sneltreinvaart een succesvolle carrière opgebouwd. Zo speelde ze onder andere op jazzfestivals in Amersfoort, Zoetermeer en Breda en trad ze op als speciale gast tijdens de beroemde “Monday Night at Birdland” in New York. Binnenkort verschijnt Dasha op internationale podia in Thailand en Rusland.