Voor jong en oud: Tekenen als Picasso & Matisse

• LOCATIERijksmuseum Twenthe
  • PRIJS P.P€5.00

Online reserveren

Geïnspireerd geraakt door de simpele lijnen in de kunstwerken van Picasso en Matisse? Volg dan deze voorjaarsvakantie de workshop tekenen van kunstenares Mirna Limon.

Je experimenteert tijdens de workshop met het terugbrengen van objecten tot simpele vormen. Hoeveel lijnen heb jij nodig om bijvoorbeeld een stier te tekenen? Of een vrouwenlichaam?

Eerst bekijk je met de groep het werk van de kunstenaars, daarna ga je stap voor stap op zoek naar elementen die kenmerkend zijn voor de werken van Picasso en Matisse die in de tentoonstelling te zien zijn. Vervolgens is het tijd om met krachtige lijnen jouw eigen kunstwerk op papier te zetten.

Informatie

De workshop is voor alle leeftijden toegankelijk, deelname kost € 5,- per persoon. Er kunnen maximaal 15 deelnemers meedoen aan de workshop, vol = vol. Reserveren kan via de reserveringsknop rechtsbovenaan deze pagina.

In het museum betaalt u nog wel de reguliere entreeprijs van het museum. Tip! Schaf de Familiejaarkaart aan. Voor slechts € 24,00 bezoekt u met het hele gezin (2 volw. en max. 3 kinderen) heel 2020 gratis Rijksmuseum Twenthe en De Museumfabriek.

In De Museumfabriek wordt deze voorjaarsvakantie 'Op Stoom' georganiseerd met heel veel leuke activiteiten!

• DATUM Onbekend
  • LOCATIERijksmuseum Twenthe