Gratis poster Picasso & Matisse op vertoon boekenweekgeschenk

Zondag 15 maart is de laatste dag van de Nationale Boekenweek. Traditioneel is dit de dag waarop u met uw boekenweekgeschenk gratis mag reizen met de NS. Rijksmuseum Twenthe doet hier een cadeau bij! Op vertoon van uw boekenweekgeschenk bij bezoek aan het museum deze zondag ontvangt u van ons een gratis tentoonstellingsposter van Picasso & Matisse. Beauty is a line!

Tijdens de Boekenweek 2020 krijg je bij besteding van €15,- aan Nederlandstalige boeken het Boekenweekgeschenk cadeau van je boekverkoper.* Het boekenweekgeschenk is dit jaar geschreven door Annejet van der Zijl.

En van de NS krijg je een extra cadeau: op zondag 15 maart reizen lezers gratis met de trein op vertoon van het Boekenweekgeschenk Leon & Juliette. Want waar vind je nog de tijd voor een goed boek? Waar kun je nu nog rustig lezen? Precies, je ideale leesstoel staat in de trein.