Digitale tentoonstelling Picasso & Matisse. Beauty is a line

Nu u tijdelijk niet meer kunt genieten van 'Picasso & Matisse. Beauty is a line' in de museumzalen, hebben we de tentoonstelling online beschikbaar gemaakt. Zo kunt u tóch een bezoekje brengen. Veel plezier!

tip: klik op het icoontje rechtsboven en bekijk deze digitale tentoonstelling op volledig scherm

Collectiewebsite

Op de collectiewebsite van Rijksmuseum Twenthe vindt u nog veel meer webexposities zoals De Naakte Waarheid of De Gouden Eeuw van Twenthe. Ook vindt u hier een groot gedeelte van de collectie van RMT online.

Catalogus: nu gratis verzending

Bij de tentoonstelling Picasso & Matisse. Beauty is a line is een rijk geïllustreerde catalogus verschenen. Wilt u thuis (na) genieten van de dubbeltentoonstelling Beauty is a line? Of nog meer willen weten? Bestel dan nu uw exemplaar van de catalogus, en profiteer van gratis verzending! Bestel het boek in de webshop van Uitgeverij Waanders & de Kunst . Bij het afrekenen vult u de kortingscode "TWENTHE" in. U profiteert niet alleen van gratis verzending, ook steunt u het museum met uw aankoop.

Blader hier alvast door de catalogus: