Rijksmuseum Twenthe - Het kunstmuseum van Enschede

Huwelijken

Wist u dat u ook kunt trouwen in Rijksmuseum Twenthe? Van huwelijksvoltrekking tot uitgebreid diner: dit museum in Enschede is een van de mooiste officiële trouwlocaties in Twente. 

Huwelijksvoltrekkingen en partnerschapsregistraties

Voor uw ceremonie heeft het museum de prachtige, stijlvolle gobelinzaal tot zijn beschikking. Tijdens openingstijden is de zaalhuur vanaf  €600,00, na openingstijden en in het weekend vanaf €1100,00.  De zaal is na de ceremonie nog een uur exclusief voor jullie en jullie genodigden gereserveerd: voor het ontkurken van de champagne of het aansnijden van de bruidstaart, bijvoorbeeld (exclusief en uitsluitend via het museum).


Van receptie tot uitgebreid diner

Het museumcafé of onze externe cateraars kunnen aan alle culinaire wensen rondom jullie ceremonie voldoen; van eenvoudige lunch tot exclusief diner, van één glas champagne tot uitgebreide receptie of gezellig feest. Ook buiten openingstijden kan het museum hiervoor worden gereserveerd. Wij werken uitsluitend met onze vaste cateraars. 


Bruidsreportage

In het museum kan een mooie bruidsreportage gemaakt worden. En natuurlijk zijn alle gasten van harte welkom om het museum te bezichtigen.

Foto boven: Bastiaan Hopster i.o.v. Rolight. Foto bovenaan de pagina: Annabel Jeuring Fotografie. 


Meer informatie

Voor meer informatie over huwelijksvoltrekkingen of partnerschapsregistraties? Neem dan contact op met het museum via info@rijksmuseumtwenthe.nl of via onderstaand contactformulier. 


Film: Rolight Lichtarmaturen