Rijksmuseum Twenthe - Het kunstmuseum van Enschede

Herberg Droste's in Tubbergen 

Na uw bezoek aan het RMT heerlijk dineren en vervolgens logeren in de herberg of in een van de boerderijlodges van de Droste's. Dat kan in Twente. 

Een herberg is van oudsher de plek waar mensen elkaar ontmoeten, samen eten en drinken en vervolgens de nacht doorbrengen. Droste's is de hedendaagse versie van de aloude herberg. Het oude café "de Viersprong" van de opa van Harald heeft gedurende decennia diverse veranderingen ondergaan tot een hedendaags hotel net buiten Tubbergen. Maar de warmte en gezelligheid zijn gebleven. De gelagkamer is nu een eigentijdse versie van toen en het restaurant, met bib gourmand, ademt de sfeer uit van een bistro: toegankelijk maar dan wel met een voortreffelijke keuken en waar echt gekookt wordt met de seizoenen mee. Een hotel met een voortreffelijke keuken.Wat wil een mens nog meer!

In Twente komen op oude boerenerven steeds meer schuren of gedeeltes van boerderijen leeg te staan. Vaak op de meest mooie plekken! Samen met een aantal boeren heeft Harald Droste het boerderijlodge concept opgezet: kleinschalige luxe architectonische vakantieverblijven op bestaande boerenerven in vrijkomende schuren of gedeeltes van boerderijen. De boerderijlodges zijn geschikt voor met z'n tweeën of met het gezin. Op elke boerderij bevinden zich meerdere lodges. 


Adres en contactgegevens

Droste's Dineren en Logeren

Uelserweg 95

7651 KV Tubbergen

Telefoon (0546) 621 264

Fax (0546) 622 828

info@drostes.nl
www.drostes.nl