Rijksmuseum Twenthe - Het kunstmuseum van Enschede

Camping & Bungalowpark 't Stien 'n Boer Haaksbergen

Samen met de kinderen of kleinkinderen genieten op de camping of in het bungalowpark 't Stien 'n Boer. 

Na uw bezoek aan het RMT uitrusten op Camping en Bungalowpark 't Stien'nboer, prachtig gelegen in Overijssel in Twente nabij Enschede en Haaksbergen en natuurgebied 'Het Lankheet'. Het park is uitstekend geschikt voor gezinnen en senioren. In de schoolvakanties in het kampeerseizoen is er een professioneel recreatieteam actief . Zij zorgen voor veel kinderplezier en voor een onvergetelijke prachtige vakantie voor U en Uw kinderen. Ideaal als startpunt voor een fiets en wandelvakantie. 


Bij 't Stien'nboer is er de alom aanwezige rust, met een gezellige sfeer voor jong en oud. Met prachtig overdekt verwarmd binnen en buiten zwembad met apart peuterbad en kleuterbad! En niet te vergeten de grote binnenspeeltuin met luchtkussen, ballenbak en speelzolder. Ook de grote buitenspeeltuin, het kunstgras voetbal- en basketbalveldje , de mini golfbaan en het kindertheater bevinden zich op het campingterrein. 

Beleef de sprankelende zomer op 't Stien 'n boer met uw eigen kampeermiddel of in een van de vele verhuuraccommodaties en geniet van de vele faciliteiten op ons vakantiepark. Ontdek al fietsend of wandelend de prachtige omgeving. Ervaar de rust, ruimte en prachtige Twentse natuur. Elke dag is weer een nieuwe verrassing!


Adres en contactgegevens

't Stien 'n Boer

Scholtenhagenweg 42

7481 VP Haaksbergen

Tel.: 053-5722610

info@stien-nboer.nl

www.stien-nboer.nl