Rijksmuseum Twenthe

Word Vriend

Voelt u zich betrokken bij RMT? Draagt u de bijzondere collectie een warm hart toe? Word lid van de Vereniging Vrienden van Rijksmuseum Twenthe! Niet alleen steunt u het museum met een financiële bijdrage, maar u vormt samen met een groep van meer dan 1700 leden een sterke achterban waarop we kunnen rekenen.

De Vrienden van Rijksmuseum Twenthe zijn de ambassadeurs van het museum. Als Vriend ondersteunt u RMT niet alleen financieel: u toont uw interesse en betrokkenheid én draagt bij aan de ontwikkeling en programmering van het museum.


Alle voordelen op een rij

U heeft altijd gratis toegang tot het museum, inclusief tentoonstellingen.

U ontvangt uitnodigingen voor openingen van tentoonstellingen en Twentse Salons.

U ontvangt de digitale nieuwsbrief van het museum (persoonlijk even aanmelding via deze website).

Exclusief toegang tot Vriendenactiviteiten en -excursies.


Wilt u lid worden?

U kunt zich aanmelden als Vriend voor € 35,00 per jaar, of kiezen voor een partnerlidmaatschap voor € 50,00 per jaar. U kunt zich aanmelden door het online aanmeldingsformulier in te vullen. Bij de entreebalie in het museum is een papieren aanmeldingsformulier verkrijgbaar.

Aanvraag lidmaatschap Vrienden

 

(bv. van der, de)

Meldt zich aan voor een

   Persoonlijk lidmaatschap (35,- euro per jaar)
   Gezin/Partner lidmaatschap (50,- euro per jaar)

Ik verleen —tot wederopzegging— machtiging aan de Vereniging Vrienden van Rijksmuseum Twenthe om het van toepassing zijnde lidmaatschapsgeld af te schrijven van de opgegeven bankrekening.