Rijksmuseum Twenthe - Het kunstmuseum van Enschede

Zaalhuur & Arrangementen

Vergaderen op een bijzondere locatie? Borrelen in de sfeervolle binnentuin? Een zakelijke ontvangst in de prachtige Gobelinzaal? Rijksmuseum Twenthe biedt alle mogelijkheden om uw evenement tot iets speciaals te maken.

Een prachtig kader

Zoekt u een stijlvolle omgeving om uw zakenrelaties te ontvangen, wilt u een groots diner geven op een verrassende locatie of bent u op zoek naar een bijzondere plek voor uw vergadering, borrel of receptie? Wij ontvangen u graag in Rijksmuseum Twenthe.  


Gobelinzaal. Foto: Bastiaan Hopster i.o.v. Rolight. Kroonluchters door glaskunstenaar Bernard Heesen. 


Van exclusieve ontvangsten tot vorstelijk dineren

Binnen onze openingstijden is het mogelijk onze Gobelinzaal exclusief voor uw ontvangst of evenement te reserveren. Denkt u aan bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie, bijeenkomst of lezing. De gobelinzaal is voorzien van de nieuwste audiovisuele middelen, als beamer, projectiescherm en geluidsinstallatie. De tarieven beginnen vanaf € 500,00 per dagdeel.


Buiten de openingstijden zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Dineren tussen levensgrote wandtapijten onder prachtige kroonluchters? In onze Gobelinzaal kan het! Misschien wilt u met mooi weer gebruik maken van de binnentuin, of bij minder mooi weer van het museumcafé; het kan! Wellicht kiest u voor een exclusieve privé rondleiding door een van onze tentoonstellingen; wij organiseren het graag. Of misschien heeft u een veel beter idee? Op basis van uw wensen stellen wij, samen met u, met plezier een uniek programma samen. De tarieven buiten openingstijden zijn vanaf € 500,00 per uur. Wij werken uitsluitend met onze eigen cateringpartners. 


Buiten openingstijden wordt altijd het gehele museum exclusief voor uw genodigden opengesteld.  


Foto's: Annabel Jeuring Fotografie


Arrangementen

Wij werken samen met gerenommeerde cateraars. Zo kunt u kiezen tussen voor een lunch-, vergader- of borrelarrangement, maar ook voor een culinaire invulling op maat. Ook is het mogelijk om uw ontvangst van een muzikale of culturele invulling te voorzien, wij willen u daar graag bij helpen.


Meer informatie

Wij denken graag met u mee om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Persoonlijk contact vinden wij daarbij cruciaal! Voor meer informatie of het maken van een afspraak, verzoeken wij u contact op te nemen via info@rijksmuseumtwenthe.nl.