Over de Club van Weldoeners

Rijksmuseum Twenthe is opgericht door een ondernemer en idealist pur sang: Jan Bernard van Heek. Sinds de opening in 1930 hebben honderden particulieren en ondernemers vervolgens bijgedragen aan de groei en bloei van het museum. Zij schonken prachtige werken en maakten het financieel mogelijk de rijke en unieke kunstcollectie te vormen die het museum vandaag de dag kenmerkt.

De Club van Weldoeners van Rijksmuseum Twenthe en De Museumfabriek

In 2011 is de RMT Business Club opgericht en in 2016 samengevoegd met de Business Club van Museum TwentseWelle (nu De Museumfabriek). In 2018 is de naar veranderd in Club van Weldoeners. In de Club zijn bedrijven verenigd die de musea een warm hart toedragen. De leden zijn voornamelijk bedrijven uit Twente, maar ook enkele bedrijven uit andere delen van het land. Met hun financiële bijdrage helpen zij de musea bij het realiseren van tentoonstellingen en het investeren in de vaste collecties. Hiermee voegen wij gezamenlijk een blijvende waarde toe aan het woon- en werkklimaat in de regio Twente. De musea bieden de leden van de Club exclusieve faciliteiten in een inspirerende omgeving.

Misschien bent u benieuwd wat het lidmaatschap u te bieden heeft, als ondernemer. We hebben alle voordelen van uw lidmaatschap op een rijtje gezet voor u. Klik hier voor meer informatie.