Rijksmuseum Twenthe - Het kunstmuseum van Enschede

Audiotour of Rondleiding

Iedereen die nieuwsgierig is naar de verhalen achter de kunstwerken kan in Rijksmuseum Twenthe gebruikmaken van onze gratis audiotour of een gratis instaprondleiding volgen. Komt u met een groep? Boek dan vooraf een van onze rondleidingen.


Podcatcher audiotour (gratis)

De audiotour door de tentoonstellingen in het museum is te beluisteren via de Podcatcher, een handzaam apparaat dat alleen maar hoeft te worden gericht op de activeerpunten naast de kunstwerken. Zo kiest u zelf over welke objecten u meer wilt horen. De Podcatcher is gratis verkrijgbaar bij de entreebalie.Instaprondleiding "Ars longa, vita brevis (gratis en individueel)

Elke zondagmiddag om 14.15 start er een gratis instaprondleiding door de tentoonstelling Ars longa, vita brevis. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de balie op de dag van bezoek. Per rondleiding is er een maximum van 20 deelnemers. Vooraf reserveren is voor de instaprondleidingen niet mogelijk. Instaprondleiding "De Naakte Waarheid" (gratis en individueel)

Vanaf 26 januari 2019   

Elke woensdag start er om 14.00 uur een gratis instaprondleiding  door de tentoonstelling De Naakte Waarheid Leed. Elke zaterdag en zondag  is er een rondleiding om 13.00 en 15.00 uur. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de balie op de dag van bezoek. Per rondleiding is er een maximum van 20 deelnemers. Vooraf reserveren is voor de instaprondleidingen niet mogelijk.  Groepsrondleiding (€80)


Een groepsrondleiding boeken

U kunt een groepsrondleiding boeken en uw wensen doorgeven via ons servicecentrum, info@rijksmuseumtwenthe.nl. Wilt u zo vriendelijk zijn om minimaal twee weken van te voren uw wensen aan ons door te geven in verband met het inplannen van onze rondleiders?

- De rondleidingen duren 60 minuten.

- Maximaal aantal deelnemers per groep: 20.

- Prijs per groep: €80