Rijksmuseum Twenthe

Vrijdag 5 juni: Wearable Tech

“The future is intimate, we want to be closer to ourselves”, concludeerde Kirsten Neidlinger. Dat resulteerde in SENSOREE. Wat is de toekomst van wearables en smart materials? En wat als het tot kunst verheven wordt?

- Kirstin Neidlinger

Gobelinzaal, Rijksmuseum Twenthe

Programma voor bedrijven/ondernemers

Workshops Trends in ICT. Wat zijn de belangrijkste trends in ICT en wat betekenen ze voor jouw organisatie? Internet of Things, robotica, 3D printing, ambient screens, wearable technology, deeleconomie. Aansluitend netwerkborrel in museumcafé Rijksmuseum Twenthe.

-Inloop 13.15 uur

-Pitches/ lezingen (TEDx-talks): 2 à 3 sprekers per sessie  13.45 – 15.30 uur (einde programma voor studenten)

- Voor bedrijven/ ondernemers: workshops/ trainingen 15.30 – 16.45 uur

- Voor bedrijven/ ondernemers: netwerkborrel 16.45 – 17.30 uur

Over de lezingen & workshops

De Academie van de Verbeelding - een initiatief van Rijksmuseum Twenthe - en Universiteit Twente organiseren vijf interactieve sessies. Tien internationale entrepreneurs, kunstenaars, ontwerpers en wetenschappers verbeelden de toekomst. Na iedere sessie blikt u met businesspartners én onderzoekers vooruit: tijdens workshops, trainingen en pitches, gegeven door professionals in Rijksmuseum Twenthe en het DesignLab van Universiteit Twente. Telkens wordt afgesloten met een netwerkborrel. Klik hier voor het overzicht van lezingen.

Vrije toegang voor Businessclubleden van Rijksmuseum Twenthe

Voor bedrijven en ondernemers zijn dertig plaatsen gereserveerd. Als lid van de businessclub bieden we u graag vrije toegang tot ‘Dream it, make it, share it!’. Bent u (nog geen) Business Club lid? Dan betaalt u €350 voor deelname aan de hele serie. Neem contact op met Ines Westra iwestra@rijksmuseumtwenthe.nl of 053-4358675 (zakelijke relaties) om u aan te melden voor deze of meerdere lezingen/workshops van het Dream it, Share it, Make it! programma.