Rijksmuseum Twenthe - Het kunstmuseum van Enschede

Koop nu online tickets voor 'In het hart van de renaissance'

Koop nu uw ticket voor de tentoonstelling 'In het hart van de Renaissance'. Reserveer een datum en een tijdstip waarop u het museum kunt bezoeken en ga door naar de betaling. 

Lezing

Naast de tentoonstelling bieden wij u de mogelijkheid tijdens uw bezoek deel te nemen aan een gratis lezing.  Wilt u deelnemen aan de lezing kies dan voor een ticket op een dinsdag, donderdag of zaterdag. Iedere dag heeft een andere lezing. Op dinsdag vindt de lezing 'De kunst van de Italiaanse renaissance' plaats, op donderdag de lezing 'Renaissance portretkunst' en op zaterdag de lezing 'Religieuze voorstellingen in de renaissance kunst'. De lezingen starten om 14.00 uur, dus kies niet voor een entree op dat tijdstip. Naast uw entreeticket boekt u apart een ticket voor de lezing op di/do/zat. U moet beide tickets tonen in het museum.  


Rondleiding

Het museum biedt op ieder woensdag- , vrijdag- en zondagmiddag een rondleiding aan. Voor de rondleidingen dient u een entreebewijs van de tentoonstelling te kunnen tonen van respectievelijk 14.00 of 15.00 uur incl. een bewijs van reservering van de rondleiding op dezelfde dag. U boekt deze twee tickets los van elkaar. Tip! wanneer u deel wilt nemen aan een rondleiding, kijk eerst of deze nog te boeken is voordat u uw entreebewijs voor die datum boekt. 


Let wel! Bij binnenkomst van het museum wordt naast uw e-ticket ook gevraagd naar uw museumkaart, vrijkaarten of desbetreffende pas. 


Vragen

Heeft u vragen? De meeste vragen en antwoorden zijn te vinden in deze FAQ